Пикадили с впечатляващ обрат срещу МФК Тича

Одесос-Хидроремонт и АФК Варна с равенство 2:2

Отборът на Пикадили постига впечатляваща победа над един от силно представящите се тимове в градското първенство по футзал на Варна. „магазинерите” успяха да спечелят срещата с 3:2, след като през втората част губиха в резултата с 0:2. Победното попадение за Пикадили реализира Георги Георгиев, а колоритният Марин Димитров (Бай Марин) и Цветомир Димитров реализираха първите два гола. За Тича точни бяха Милен Маринов и Диян Атанасов.

В другата среща от втория кръг Одесос-Хидроремонт и АФК Варна завършиха наравно 2:2. Срещата бе доста динамична, като и двата отбора можеха да спечелят трите точки. В крайна сметка обаче си разделиха по една. Двата гола за Одесос реализира Ивайло Борисов, а попаденията за АФК отбелязаха Иван Иванов, Калоян Киранов от одесосци си отбеляза автогол.

Останалите две срещи между тимовете на Гранд Про и МФК МАГ – Младост, както Черно море Мания и Спартак са отложени. Въпреки това Мания и тимът воден от Симеон Христов играха контролна среща, като в отбора на шампиона на Варна не играха петимата национали. В крайна сметка Спартак успя да победи с 4:2.