Пътищата във Варненска област са мокри, мъгла по пътя Варна-Бургас

Новините

18-01-2013, 09:17

Автор:

varnautre

Всичко от Автора

Намалена видимост в района на Каварна и Генерал Тошево

Пътищата от републиканската пътна мрежа във Варненска област са проходими при зимни условия,  сочи информация на Областно пътно управление – Варна. Пътните настилки са преобладаващо мокри, няма заледявания. Поради мъгла, до 100 метра е ограничена видимостта по пътя Варна – Бургас, в района на м. Харамията. Времето е облачно и тихо. Температурите са с положителни стойности, в температурния диапазон от +4 до +8 градуса.


Въведена е временна организация на движение по път Старо Оряхово-Долни Чифлик-Гроздьово-Бозвелийско поради ремонтни дейности в района на гр. Провадия. Движението на МПС се осъществява в едната лента.

 

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки са предимно мокри, почистени и обработени, съобщава Агенция Пътна Инфраструктура и центъра за информация при направление "Пътна полиция.

По автомагистралите „Тракия” , „Хемус”, „Марица „ и „Люлин”  пътните настилки са суха, на места мокра.

 

Поради мъгла е намалена видимостта до: 50м в района на Каварна, Ловеч, Русе, прохода Шипка и Берковица - до 100м в района на Генерал Тошево, Телиш, Пордим, Видин, Враца, Оряхово, Бяла Слатина.