Вратар започна подготовка с Черно море

Спорт

16-01-2013, 17:37

Снимка:

АРХИВ

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Отпратих Валери Кулинов, не издържал на натоварванията

  • Вратарят Емил Михайлов се присъедини днес към Черно море. Той е на 24 г. и е юноша на Славия, за кратко играе във ФК Нови Искър, а от зимата на 2006 до 2010 г. играе за ПФК Рилски спортист (Самоков). Участвал е в почти всички юношески и младежки национални гарнитури (U-16, U-17, U-18, U-21). През пролетта на 2010 г. отново за кратко е преотстъпен на Нови Искър, където се представя много добре и още същата пролет се връща в Рилски спортист, където дори отбелязва гол срещу Ком-Миньор.

  • От 2010 г. е в състава на Академик (София), където се състезава в "А" ПФГ, изигравайки 12 мача, но на 30 декември 2010 г. сключва договор с тима от Източната "Б" ПФГ ПФК Лудогорец 1945 (Разград).

  • Представя се добре в мача срещу Динамо (Букурещ) (2:1), влиза като резерва в средата на второто полувреме и не допуска гол, а Кабаселе от Лудогорец вкарва победен гол в даденото от съдията продължение.

  • Наставникът на Черно море Георги Иванов реши днес да даде кратък отдих на своите възпитаници и замени втората тренировка за деня с упражнения във фитнеса. Сутринта обаче моряците проведоха поредното си интензивно занимание на стадион Младост в морската столица. Дошлият на проби при варненци юноша на Дунав Рс Валери Кулинов бе отпратен, тъй като не издържа на натоварванията и получи травма в коляното още в първата си тренировка.