Deep Purple отново на сцената на Kavarna Rock 2013

Варна Лайф

16-01-2013, 14:35

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Общо 7 групи ще излязат на сцената

Kavarna Rock ще обедини и тази година почитателите на рок музика, като освен Deep Purple, на сцената ще излязат още 7 групи с утвърдено име в историята на рока.
На първи юни феновете на хеви-метъла ще имат удоволствието да видят  „Ария”, известни като „Източният Айрън мейдън“. В края на годината групата издаде и последния си албум "В жёлтом круге арены".
На втори юни пък се очаква още едно незабравимо руско изпълнение, този път в лицето на пънк-рок група "АЛИСА", чието мото е ”Не на войната! Правете рок-н-рол!”. Рокаджиите ще зарадват публиката с песни от новия си албум „Саботаж”, като разбира се, няма да пропуснат да изсвирят и най-запомнящите се парчета. На 25 септември 2011г. "АЛИСА" издава седемнадесетия си албум „20.12”. Миналата година групата пусна „Саботаж”, който е оценен като най-добрия албум за тридесетгодишната история на "АЛИСА".
Организаторите на Kavarna Rock не са пропуснали да осигурят и женско присъствие на сцената, канейки Doro Pesch, която без съмнение е най-известната дама в hard and heavy историята. Немската рок звезда е известна и като вокалистка на бандата Warlock, но най-вече нашумява със соловата си кариера.
Няма да липсват и български рок групи, които да подгряват динозаврите. Kavarna Rock ще включи в събитието  "Черно фередже”. До тях ще застанат "Аналгин", която стартира през 1999г. с участието на легендарния глас от "Ахат" – Звездомир Керемидчиев (Звезди). Организаторите все още пазят в тайна кой ще е хедлайнерът на първия ден от фестивала.
Промоционални билети, за двата дни на Kavarna Rock 2013, вече са пуснати за продажба в мрежата на Eventim, на цена от 70 лв. Промоцията ще продължи до 31.01.2013г. , след което двудневният билет ще бъде на цена от 90 лв., а еднодневният - 60 лв.