Гонзо: Ролята на феновете е голяма

Ще защитавам интересите на Черно море, както го правих в Левски, каза треньорът на Черно море

Старши треньорът на Черно море Георги Иванов даде обширно интервю за Дарик радио, в което говори за това как протича подготовката на тима, за селекцията, иска ли Тодор Янчев в отбора, за подкрепата на феновете и дали е закрил тренировките след напрежението между Ермес Паломино и привърженик.

В тази първа част от интервюто ще стане въпрос за спекулациите около предстоящото гостуване на Левски във Варна и дали Георги Иванов на 100 % ще желае победата на „моряците” над бившия му клуб.

„ Който познава Георги Иванов, значи знае, че той във всеки мач играе за победа, категоричен е Гонзо. И изобщо за всяко нещо, с което се захващам. Предстоящият мач не прави изключение. Защитавал съм интересите на Левски и съм ги отстоявал по всякакъв начин. Същото сега ще правя и с Черно море. Така че, Левски го чака тежък мач във Варна.”

Какво очаква Черно море като желание за постигане на определени цели през пролетния дял от първенството?

„ Да съберем колкото се може повече точки, откровен е Иванов. Да подобрим играта ни, защото без да подобрим играта ни резултатите няма как да дойдат. Изоставаме много в класирането и целта ни е да се преминем, колкото можем по-напред. Имаме да изградим един стил и един начин на игра на отбора, с който след като приключи първенството, а и с необходимите футболисти, да си поставим цели за новото първенство. В момента целите ни са колкото може да сме по-напред в класирането и да показваме по-добра игра. Няма какво друго да си поставяме за цел при положение, че сме на 10 място с 16 точки.”

Във връзка с изпълнението на поставените цели, каква ще е ролята на привържениците на Черно море, според Георги Иванов?

„Ролята на феновете е много голяма, категоричен е Георги Иванов. Аз се надявам, че тези хора ще бъдат зад отбора и да изпитват удоволствие от това, което ще играе Черно море, защото това е най-важното. Футболът е игра, която да радва хората.”