Обирджии разиграха "Бандата на Оушън" в будка на "Градски транспорт"

Крими

14-01-2013, 17:01

Снимка:

© Impact Press Group / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Грабежът е извършен в присъствието на десетина души, без никой да забележи

Обир на пункт за абонаментни карти на общинската фирма "Градски транспорт" във Варна, подобен на сцена от "Бандата на Оушън" сътвориха посред бял ден находчиви апаши. Грабежът е бил извършен днес по обед, през покрива на обекта. Най-куриозното в случая е, че извършителите са останали незабелязани от хората, чакали по това време пред бюрото, съобщи Дарик Варна.

"Обирът е направен точно на обяд в пункта пред пощата в кв. "Владиславово", съобщи шефът на "Градски транспорт" Веселин Михайлов. По думите му служителката е излязла до тоалетната, когато крадците са атакували пункта. "Докато тя е навън, в рамките на 10 минути, извършителите разбиват отстрани един панел, влизат през покрива, взимат каквото могат и по обратния път излизат", поясни Михайлов.

Грабежът е извършен в присъствието на десетина души, без никой да забележи. "Учудвам се как никой не е видял, никой не е чул. Наистина  са пенсионери, но такова чудо... Десет човека са били и никой не е разбрал. Това е парадоксът", коментира шефът на дружеството. 

А какво точно липсва и какви са щетите, тепърва ще се установява. "Сега ще правим опис на карти и финанси. Около 1 000 лева е имало", каза в допълнение Михайлов.

Предстои да се разбере и колко души стоят зад нападението на пункта.