Желязна дисциплина на "Тича"

Гонзо възражда "моряците" с твърда ръка

Новият наставник Георги Иванов демонстрира желязна воля и силна ръка още в първите дни начело на Черно море. Гонзо, който вече има известен опит като треньор в Левски, има не леката задача да възроди "моряците", които през есента не приличаха на себе си. Иванов знае, че това може да се случи само с промени в начина на работа с футболистите – здрава физическа подготовка и желязни мерки относно поведението на футболистите към тренировъчния процес.

Гонзо е наясно, че разполага с играчи, които имат качества на победители. Именно заради това бившата деветка на сините още на първите тренировки показа, че ще държи с твърда ръка на дисциплината. Такъв бе и тертипът му на работа в Левски. Настоява играчите му да бъдат дисциплинирани, не само на терена, но и извън него.

Иванов обмисля и промени във вътрешния правилник, като за всяко провинение футболистите ще бъдат сурово глобявани. От ръководството уточниха, че това не се прави поради съмнения в професионализма на играчите, а за да спазват стриктно изискванията на новия треньор.