Grand Mall с рекорден брой посетители

875 000 души са пазарували за празниците в най-големия търговски център на Варна

Grand Mall завърши 2012 г. с впечатляващ търговски рекорд. 875 000 варненци и гости на града избраха да направят своите коледни и новогодишни покупки в най-големия търговски център край морето. Това е абсолютен пик в посещаемостта от отварянето на комплекса през 2010 до този момент и поредното доказателство, че Grand Mall се е наложил напълно като най-предпочитаното място за шопинг и развлечения във Варна.

През изминалата година молът предложи изключително успешен тематичен шопинг календар на многобройните си посетители. С възходящи посещения и продажби преминаха дните на изложенията Grand Флора, Grand Aqua и Grand Auto.

Най-значимо и подчертано силно е присъствието на модните брандове, чиято класа дава на Grand Mall статута на единствена зона на световната мода във Варна.

На специално внимание се радват и периодите на разпродажбите. По време на летните разпродажби беше поставен дневен посетителски рекорд - на 11 август в търговския център пазаруваха и ползваха услуги 40 336 души.

Сега, през зимата, в дните до 31 януари Grand Mall отново става притегателен център на почитателите на изгодното пазаруване. Удивителни по мащабите си зимни разпродажби предоставят до 70 % от цената на многожество стойностни стоки и услуги на световни и български марки.

Модните фенове ще открият изключителните зимни намаления в магазините на H&M, Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, LC Waikiki, Humanic, Deichmann, които са единствените представители на престижните модни брандове във Варна.

Повече от 50 наематели на търговския център предоставят на своите гости изгодни оферти в различни области на шопинга и услугите, които могат да бъдат полезни за посетители от всички възрастови групи.

Така независимо от сезона – лято или зима Grand Mall остава изборът за качествено и смислено оползотваряване на времето на варненци и гости в морския град.