Още една катастрофа - на Баир Баши, този път загина мъж

ВИДЕО: Блъснаха се две коли и ТИР

Втора тежка катастрофа с жетва се случи днес отново във Варна. Този път зверският инцидент е станал на Баир Баши край Аксаковска панорама. Сигналът е получен в 12:17 часа. На място е загинал 50-годишен шофьор на една от двете коли, съобщи шефката на Спешна помощ д-р Мая Рашева. Той е управлявал "Тойота Тундра". Катастрофата е станала между две коли и ТИР.

Mалко след 12:00 часа на пътя Добрич- Аксаково, преди разклона за село Изворско, джип "Паджеро" предприема изпреварване на товарен автомобил, поднася и се удря в него.  Вследствие на  удара се изнася  в лентата за насрещно движение и се блъска челно с пикапа - "Тойота Тундра". От удара пикапът се завърта и се удря в ТИР-а. Сблъсъкът е довел до фаталния край за шофьора на тойотата. Засега няма информация за други пострадали. Видимостта в района на Баир Баши е много лоша и има заснежавания и духа силен вятър. 

Само преди няколко часа две жертви взе и катастрофа край Езерово с кола и автобус. В нея на място загина шофьорката на "Опел Тигра", а нейна спътничка по-късно издъхна в болница "Св. Анна".