Критично е състоянието на ранените в катастрофата край Езерово

На място е загинала жената, която е шофирала автомобила

Критично е състоянието на двете жени, които тази сутрин бяха извадени от смачканата до неузнаваемост тигра, размазала се в автобус край Езерово, съобщиха от „Бърза помощ” във Варна, цитирани от БЛИЦ. „Особено тежко е състоянието на едната пострадала, която е с открита фрактура на черепа”, обясни шефът на "Спешна помощ" във Варна д-р Мая Рашева. 

Ранените при челния сблъсък между „Опел Тигра” и автобус на пътя Варна - Езерово са на възраст 58 и 49 години. Двете пострадали са със съчетани травми – глава, гърди, крайници, което на практика означава, че са потрошени целите и берат душа. В момента лекарите в спешното отделение на варненската болница МБАЛ „Света Анна” се борят за живота им.

В жестоката катастрофа, около 7 часа тази сутрин, загина 54-годишна жена, която по последни данни от полицията е шофирала опела, а двете й спътници пострадаха тежко.  

Жертвата е била извадена последна от смачканата и усукана до неузнаваемост тигра, тъй като не е давала признаци на живот. За да извадят измежду ламарините другите две жени, се наложило екип на „Гражданска защита” да разреже обезобразеното купе на опела. В автобуса няма пострадали.

След село Казашко посока село Езерово, на остър завой, за да избегне дупка на пътното платно, водачката на опела завила рязко, навлязла в насрещното платно и се блъснала челно в автобус, е официалната информация от варненската полиция.

Пътят е затворен за движение на автомобили. В момента следователи извършват оглед на местопроизшествието, посочиха още от дирекцията на МВР във Варна.

12:30 58-годишната пострадала в катастрофата почина в болницата

13:00 Жертвите са били санитарки в Окръжна болница

14:00 Още една катастрофа - на Баир Баши, този път загина мъж