Един загинал и двама тежко ранени при автомеле край Езерово

Крими

08-01-2013, 08:56

Снимка:

© Impact Press Group

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Критично е състоянието на ранените в катастрофата край Езерово

Млада жена почина на място

Млада жена, на видима възраст около 40 г., е загинала на място при тежка катастрофа в района на Езерово. Сигналът за инцидента е подаден в ранните часове днес на тел. 112. 

Автомобилът, в който е била жената, се е блъснал в автобус. Веднага са се отзовали екипи на Спешна помощ и Пожарната. Тъй като колата е била много смачкана се е наложило да бъде срязана, каза шефът на Пожарната комисар Тихомир Тотев. От автомобила са изкарани три тела на жени. Едната е починала на място, а другите две са в тежко състояние и са настанени в болнично заведение. Няма пострадали в автобуса. Там не са извършени спасителни дейности, каза още комисар Тотев.

Към момента пътят Езерово-Тополи е затворен за автомобили.

От полицията уточниха, че катастрофата е станала на остър завой. Водачът на лекия автомобил е завил рязко, за да избегне дупка на пътното платно. Колата навлязла в насрещното платно и се блъснала челно в автобус. В тежко състояние са жената, която е шофирала и другата пътничка в автомобила. Извършва се оглед на местопроизшествието.

10:40 Според последни данни от полицията загиналата жена е водачът на автомобила на възраст 54 години, а двете й спътнички са в критично състояние в МБАЛ "Св. Анна"

12:30 58-годишната пострадала в катастрофата почина в болницата

13:00 Жертвите са били санитарки в Окръжна болница

14:00 Още една катастрофа - на Баир Баши, този път загина мъж