Влак "Златни пясъци" и бързите София-Варна и обратно са с допълнителни вагони по празниците

Мисия Варна

28-12-2012, 10:15

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Общо 175 влака са подсилени с още места

Допълнителни вагони ще подсилят подвижните състави на 175 влака, които се движат по основните направления в страната, сред които и по линията Варна-София и обратно, съобщи Агенция "Фокус". Общо 14 700 са опълнителните места, които ще ползват пътуващите до 2 януари 2013-а г. От влаковете с допълнителни места 46 са със задължителна резервация и 129 бързи.
На 28- и допълнителни вагони са осигурени за съставите на 6 бързи влака със задължителна резервация, сред които Варна- София /"Златни пясъци/ и 17 бързи, сред които и тези по направленията София-Варна и Варна-София по три влака и по два Варна-Пловдив и Пловдив-Варна.
На 29-и декември-София-Варна /"Златни пясъци"/ с резервация и три бързи София-Варна и два Варна-София, а Пловдив-Варна и Варна-Пловдив-по два.
На 30 - и декември -два бързи София-Варна.
На 31-и декември- бързи по направленията София-Варна и Варна-София.
На 1-и януари- Варна-София /"Златни пясъци"/ с резервация и бързи- София-Варна два и Варна-София-3 , Пловдив-Варна два и Варна-Пловдив-три.
На 2-и януари-София-варна /"Златни пясъци"/ с резервация и бързи- София-Варна два и София-Варна, Пловдив-Варна и Варна-Пловдив
Клиентите на „Холдинг Български държавни железници” ЕАД могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през празничните дни от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.