Леден грах и светкавици белязаха нощта срещу мистичния 12.12.12

Животът

12-12-2012, 01:57

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Стотици се стичат във френско село, за да се спасят от края на света

Градушка колкото грахово зърно се изсипа над Варна малко след полунощ. Ледените зърна валяха около 10 минути. Предшестваха ги гръмотевици и дъжд. Температурата за разлика от останалата част на страната продължи да бъде доста висока - за декември, над нулата. Необичайното за зимата природно явление отзнаменува настъпването на уникалната дата 12.12.12 - последната за това хилядолетие с 3 еднакви цифри за ден, месец и година. 
Според вещи в предзнаменованията това било знак за предстоящия, според календара на маите, край на света. Други пък твърдят, че когато има лятна буря посред зима това е знамение, че ще почине известен човек или световен лидер.

Междувременно стана ясно, че уфолози от цял свят се стичат във френското село Бугараш. Любителите на езотериката вярват, че само там може да се спасят от идващия през декември 2012 край на света. Всъщност става дума за място, което се свързва с богомилите.

Бугараш се намира в департамената Од в Югозападна Франция. Нищо особено забележително няма в това село с население от 189 души, с изключение на връх Бугараш. Върхът е всъщност по-скоро голям хълм и е лесно да се изкачи. 

Но уфолозите вярват, че върхът Бугараш крие в себе си една голяма тайна. Очевидно, посетителите от космоса са скрити под планината в „ковчега на извънземните“, в очакване на края на света. Когато Армагедон се състои, те ще полетят към дома си и от състрадание ще вземат със себе си хората, които са там, искрено се надяват феновете на НЛО.

Кой е авторът на тази любопитна теория, не е известно. Независимо от това село Бугараш със своя връх е вече известно в целия свят и привлича хиляди любители на езотериката, „просветени“ и просто любопитни. А на 21-ви декември, 2012 година, когато трябва да идват предсказанията от календара на маите, там се очаква истинско бойно поле.

Дали обаче снощната буря, придружена от градушка във Варна има връзка с предстоящите събития преди края на света, предстои да разберем. Богомилите, които, както е известно, са тръгнали от България са носители на тайни, непознати за нас. Дали пък кодът за оцеляване на фаталния 21.12.2012 не се крие някъде по нашите земи?