Черно море завърши с победа при 19-годишните

Спорт

08-12-2012, 14:33

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Моряците удариха Любимец с 4:1

19-годишните футболисти на Черно море завършиха първия полусезон с категорична победа. Момчетата на Тодор Каменов надиграха с лекота тима на Любимец с 4:1, в среща от последния кръг на първенството в Елитната група до 19 г. Попаденията за варненци реализираха Георги Радев, Костадин Иванов, Стелиан Ефтимов и Мустафа Мустафа.

През целия мач Черно море контролираше играта и след куп създадени положения успяха да поведат в резултата в 30-ата минута, след гол на централния бранител Георги Радев. През втората част моряците успяха бързо да удвоят. В 55-ата минута десният бек на Морето реализира за 2:0. До края на срещата варненци се забавляваха на терена. В 68-ата минута след двойно подаване с Диян Малчев Стелиан Ефтимов реализира за 3:0, а sлед страхотен пас отново на Малчев Мустафа в 70-ата. Мустафа вкара топката в мрежата на Любимец за четвърти път в мача – 4:0. Гостите успяха да стигнат до почетно попадение в 85-ата минута, което падна след съмнение за засада.

„Играхме добре, но отново демонстрирахме нашата най-голяма слабост – пропуските пред гола. Създаваме много положения, но не можем да ги реализираме. Добре, че успяхме да сътворим 15 ситуации от които реализирахме 4. Ще тренираме и следващата седмица, след което разпускаме футболистите във ваканция. Все още не сме решили, но по всяка вероятност ще се съберем към 10 януари“, каза пред Varnautre.bg треньорът на 19-годишните моряци Тодор Каменов.