Miele по-добри завинаги

Варна Лайф

07-12-2012, 11:41

Снимка:

Либра груп

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Търговски център Либра груп представя уреди от ново поколение. Професионална консултация при избора на домакинска техника ще получите от специалистите на фирмата във Варна.

Когато през далечната 1899 г. Карл Мийле и Райнхард Зинкан създават семейната фирма „Miele”, едва ли са предполагали, че вече повече от век, уредите носещи това име ще се превърнат в  еталон за най-високо качество и надеждност в сферата на домакинската техника и професионалните уреди.
„По-добри завинаги” е мотото на Miele. Всеки уред, произведен във фабриките на германския концерн отговаря много точно на фирмената философия. Няма друга марка за бяла техника, която да се свързва с  толкова  висока надеждност, качество, функционалност и много дълъг живот.
Само някои  от нововъведенията на Miele красноречиво очертават високото реноме на производителя: 1903 г. първата в света перална машина, 1923 г. - първата перална машина с електродвигател,  1925 г. първата професионална перална машина, 1931 г. първата хоризонтална прахосмукачка, 1953 г. първата перална машина с "предно" отваряне, която е прародителя на познатите сега на пазара перални машини, 1958 г.  първата домакинска сушилна машина. Характерната дума с която може да се опише производството на Miele e ПЪРВАТА и може да се добави, НАЙ-КАЧЕСТВЕНАТА.
И ако дори за миг се усъмните в надеждността на Miele, то всяко ваше колебание ще бъде опровергано, виждайки  технологията  на  който и  да е уред на Miele. Впечатление прави здравината на компонентите, които  в по-голяма си част  са производство на Miele за разлика от повечето производители, които ползват азиатски такива. Показателно е, че дори метала, който се използва в уредите Miele е произведен в техен завод.  
Трудно изброими са патентованите технологиите  на Miele, които са 191 и очертават Miele като най-големият производител на технологии в областта на производството сред конкурентите.  
Уредите с марка Miele вече са и на варненския пазар, благодарение на Либра груп. Търговският комплекс на фирмата се намира на бул. Трети март 36 във Варна. Там ще намерите цялата гама от уреди Miele – перални, сушилни, печки, фурни, плотове, хладилници, фризери, прахосмукачки, вградени и свободностоящи кафе машини и MW печки. Освен техника за домакинството, Либра груп предлага и професионално оборудване Miele. Консултантите на фирмата ще ви обяснят подробно качествата на всеки уред.  В търговският център не само можете да видите уредите, но може да изпробвате функционалността на тези перфектни уреди.  За комерсиалните перални и сушилни машини се предлага демонстрация пред  клиента на място в обекта.
С навлизането на марката Miele на варненския пазар, представителят на фирмата за Източна България – Либра груп е разработила амбициозен план за представителство на марката, който включва не само предлагането на уредите , но и целият процес от следпродажбено обслужване на клиентите си, настоящи и бъдещи. В рамките на търговският комплекс е разкрит и фирмен сервиз на марката Miele, който разполага с квалифицирани сервизни специалисти , оригинални резервни части и консумативи.
„По-добри завинаги”, защото уредите с марка Miele са проектирани за над 20 годишна употреба. По време на производствения процес всеки уред преминава различни изпитания, включващи високо натоварване. Уредите Miele имат много сериозен качествен контрол, продълаващ и след слизането от производствената линия. С много дългият си експлоатационен период уредите на Miele се превръщат в най-добрият домашен помощник за поколения клиенти.
За среща с  уредите от  марка Miele посетете търговския комплекс на Либра груп във Варна, на бул. Трети март  36 . Тогава ще разберете, че думите не стигат,  за да опишем качествата на Miele.