МФК МАГ Младост наказа Спартак

Маговете удариха тима на Симеон Христов с 4:3

Отборът на МФК МАГ Младост постигна много ценна победа в градското първенство по футзал на Варна. В отложен мач от 12-ия кръг, тимът воден от Веско Веселинов удари отбора на Спартак с 4:3. Много силен мач за „маговете“ направи бившият футболист на Спартак (Варна) Иво Василев – Чайката, който реализира два гола, с които остава голмайстор на тима до този момент.

Другият играч, който отново показа, че има място в тима на Младост -  Иван Иванов реализира най-красивия гол в мача и подаде за последното и победно попадение в срещата, което падна 29 секунди преди последния сигнал. Негов автор стана Николай Добрев – Джуджето. Голям принос за успеха на МФК МАГ има и стражът Александър Краев, който е бивш вратар на футболния Черно море.

Срещата започна силно за „маговете“, които на полувремето водеха в резултата с 3:1. През втората част, тимът на Веско Веселинов започна прибрано и разчиташе на контраатака. Спартаклии, пък нямаха какво да губят и се опитаха стихийно да обърнат резултата. В крайна сметка отборът на Симеон Христов успя да стигне до 3:3, след два гола на Павел Адамов и един на Калоян Михалев, но 29 секунди преди сирената да отбележи край на мача, „гиганта“ в тима на МАГ, реализира за 4:3.

След края на двубоя треньорът на МФК МАГ Младост Веско Веселинов обеща, че ще направи всичко възможно, след последния мач от първия полусезон, отборът да закрие сезона с пищен банкет.