Георги Радев носи точката на Черно море при 19-годишните

Моряците с 2:2 срещу Славия

Отборът на Черно море завърши наравно 2:2 с тима на Славия в мач от Елитната група до 19 г., който се игра на терена под Аспаруховия мост. В изключително здрав мач моряците успяха да изравнят в последната минута на срещата с гол на защитника Георги Радев.

Гостите от Славия поведоха в резултата след много спорна дузпа през първата час. В 60-ата минута един от най-големите таланти от школата на Морето Георги Радев засече с глава центриране от корнер и изравни 1:1. Само 5 минути по-късно Славия отново поведе в резултата.  В последната минута на мача, след изпълнение на корнер, стражът на варненци Георги Ставрев, който се бе включил в предни позиции, отклони топката с глава към Радев, който я спря на гърди и простреля вратаря на гостите за 2:2.

"Получи се изключително здрав мач. Предвид това, че ги няма Атанас Илиев и Бекир Расим двата тима бяха напълно равностойни. И двата отбора играха на много високо ниво. До сега такъв мач, с толкова много борба в Елитната група не бях гледал. Диян Малчев удари греда, а много хубави удари на Петко Цанков и Дидо бяха спасени от вратаря на Славия“, каза пред Varnautre.bg треньорът на Черно море Тодор Каменов.

 Така възпитаниците на Тодор Каменов се намират на второ място във временното класиране с 26 точки. Лидер е Литекс, а зад Черно море в таблицата са Черноморец Бургас, Левски, ЦСКА и Славия. В събота моряците ще изиграят последната си среща от Елитната група до 19 г. срещу тима на Любимец.