Цигани се бият с брадва, не казват за какво

Крими

30-11-2012, 11:58

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Хванали над тон незаконна риба, борсата на пазара - изрядна

ВИДЕО: Скандалът между жена на средна възраст и по-младо момче избухна на ул. "Ангел Кънчев" от страната на пазара

Бой с брадва между цигани се разигра минути след 11 часа в района на Колхозния пазар. Скандалът между жена на средна възраст и по-младо момче избухна на ул. "Ангел Кънчев" от страната на пазара. Двамата се хванаха за гушите, а младежът размаха брадва. Появи се и трети участник в мелето, който взе брадвата и ги разтърва. Никой от сеирджиите не пожела да каже какво е породило свадата. В крясъците на участниците обаче се различи думата "цигари". После участничката в боя отрече да става дума за разпра заради папиросите. Било семейна драма. 

Преди да се стигне до боя с брадвата пререкания между няколко циганки имаше и на острещната страна на улицата. Те обаче също не си признаха защо се дърлят. 

За никого не е тайна, че в района на Колхозния мургави търговци предлагат цигари без бандерол. Днешната свада вероятно е възникнала, заради местата, които търговците си заплюват, за да подвикват "Цигари, моля". 

Циганското меле се случи, докато в рибната борса на Централния пазар инспектори от ИАРА и Агенцията по безопасност на храните извършваха традиционните си проверки на търговците преди Никулден.