Дончо Атанасов: Срам ме е от класирането

Спорт

28-11-2012, 17:33

Снимка:

© Varnautre.bg / Орлин Цаев

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

„Разбирам недоволството на феновете”, каза още Марадончо

Лявото крило на Черно море Дончо Атанасов, който се отчете с гол и асистенция при победата с 2:0 над Миньор Перник, сподели, че го е срам от класирането на своя отбор в „А” група. Марадончо каза още, че разбира феновете за това, че негодуват от играта и състоянието на отбора, в което се намира в момента. „Когато отворя някой спортен сайт и видя класирането, и това на кое място е Черно море ме хваща срам. Знам как се чувстват феновете и ги разбирам напълно колко им е болно”, сподели Дончо.

„В днешния мач не се представихме така както ни се искаше, но не мисля, че сме играли лошо. Срещу отбор, който се е затворил добре и се движи правилно в защита се играе трудно. Разбира се има напрежение в отбора заради точковия актив, който имаме. Вия се, че след гола заиграхме по друг начин. Ако Миро Манолов бе вкарал положението още през първото полувреме от рано щяхме да си решим мача. Но на всеки се случва, Миро е голям футболист”, коментира още Атанасов.

Марадончо сподели и очакванията си за мача с Левски от турнира за Купата на България, който е в неделя на Герена. „ Очаквам срещу Левски да се представим добре. „Сините” са дразнител за всички отбори и всеки иска да се доказва срещу тях”, завърши Дончо Атанасов.