Мария Илиева с ЧРД парти в Планет

След седмица пее и за студентите от Икономическия

В петък, на 30 ноември, в навечерието на рождения си ден, Мария Илиева ще зарадва феновете си във Варна. Певицата ще направи участие в клуб Planet, а на сцената с нея ще излязат и артистите на лейбъла Стерео стая Криста и B.O.Y.A.N.

Мария Илиева неведнъж е споделяла, че Варна е любимият й град. Именно затова срещата с феновете там точно преди рождения й ден ще бъде специална. Певицата е подготвила едно запомнящо се парти в клуб Planet.
Участието във Варна е третата дата и завършек на малкото клубно турне, в което Мария Илиева вече направи концерти в Пловдив и София. Препълнените клубове Planet танцуваха и пяха заедно с Мария най-големите й хитове.
„Какво по-хубаво от това да посрещна рождения си ден с едно голямо парти в клуб Planet в любимата ми Варна. Ще си изкараме страхотно!”, сподели Мария Илиева.
Началото на купона е в 22 часа, резервации се правят на 0897 88 69 78

Следващата сряда, на 5 декември, пък Икономическият университет във Варна е поканил Мария Илиева и изпълнителите от лейбъла "Stereo room" - Криста и B.O.Y.A.N на концерт в зала 1 на Фестивален комплекс-Варна. Началото е в 19 ч. Тогава Криста ще представи за първи път във Варна новия сингъл "Силна любов". Концертът е част от студентския празник. И този концерт е специална покана само за студентите на ИУ–Варна като единственото, което се очаква от тях е да не забравят студентски документ.