Черно море на лагер преди мача с Миньор

Спорт

27-11-2012, 16:13

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Ясни са 18-те за мача с "чуковете"

След днешното занимание наставникът на Черно море Адалберт Зафиров определи групата за мача с Миньор, който е утре от 14,30 ч. на стадион Тича във Варна. Извън нея останаха Християн Попов и контузеният Ивелин Янев – Мечката. Мечката се подготвя във фитнеса, а в четвъртък ще премине преглед и едва тогава ще има повече яснота дали ще е готов за мача срещу Левски в София за Купата на България. Георги Божилов и Мирослав Манолов, който вчера имаше болки в кръста, тренират наравно с останалите футболисти. Очаквано и двамата са сред 18-те за двубоя с „чуковете“.

След заниманието отборът ще бъде качен на лагер в к.к „Св. Св. Константин и Елена“.

„Нямаме друга алтернатива освен победата утре, надявам се да спечелим трите точки, които са ни доста необходими", коментира треньорът на Черно море Адалберт Зафиров, който бе категоричен, че отборът ще гони успеха с всички позволени средства.

Групата за мача с Миньор: Георги Китанов, Пламен Колев, Сашо Александров, Дечев, Александър Александров, Росен Колев, Живко Атанасов, Детелин Димитров, Еденилсон Бергонси, Самуел Камазола, Симеон Симеонов, Стамен Ангелов, Георги Илиев, Дончо Атанасов, Капитанов, Манолов, Атанас Илиев.

Стана ясно още, че утре от 13.30 ч. на стадиона под Аспаруховия мост юношите старша възраст на Черно море приемат връстниците си от Литекс в отложен мач от 9-ия кръг на Елитната  група до 19 г.