Любовна драма накарала студента да скочи в морето

Животът

27-11-2012, 15:32

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

20-годишен студент е загинал в потъналата кола

20-годишният Йордан се скарал с приятелката си и буквално полетял с колата от буната

Младежът, чието тяло беше извадено днес сутринта от потопена в морето кола, най-вероятно сам е сложил край на живота си заради любовна драма. Версията за самоубийство намира все повече потвърждения в хода на разследването.

В момента служители на криминална полиция разпитват родителите на 20-годишния Йордан Стоянов. Те вече разговаряли с приятелката му, с която момчето се скарало снощи. Около 1 часа след полунощ двамата сложили край на връзката си. Явно веднага след това студентът отпрашил към брега. Според следователите колата е излетяла от буната с над 100 км в час.

"Ясно се вижда, че колата е смачкана отпред - все едно се е блъснала в стена. Причина за това е голямата скорост, с която предницата се е ударила в повърхността на водата. Преди 6 години, когато пак вадихме кола от същото място, по нея нямаше такива поражения", коментира фоторепортерът Орлин Цанев, който на същия плаж точно преди 6 години откри потънала кола с мъж и жена, загинали в нея. Двамата бяха издирвани повече от година от близките си. Очевдино високата скорост при сблъсъка и липсата на колан са станали причина тялото да бъде отметнато на задната седалка.