Пазят Венци Маринов за мача с Литекс

Спорт

27-11-2012, 12:21

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Централният бранител на Спартак 1918 с мускулно разтежение

Централният бранител на Спартак 1918 Венци Маринов е с мускулно разстежение и по-тази причина не пътува с тима за Симитли, където "соколите" ще изиграят последния си мач за първия полусезон от шампионата на "Б" група срещу местния Септември.

Клубният доктор Мирослав Купенов и старши-треньорът Иван Найденов са решили да съхранят Венци за двубоя за Купата на България. Както е известно, жребият хвърли „соколите“ на Литекс на 1/8-финалите, като първата среща е този уикенд във Варна, а реванша в Ловеч е след две седмици.

„Ще пропусна последния мач, но пък ще съм готов за Литекс. Въпреки че за нас по-важния мач е този за първенството. Относно купата мога да кажа, че Спартак може само да спечели от такава среща. Младите футболисти ще могат да усетят тръпката, какво е да играеш срещу един от най-силните отбори в България. Ако направиш нещо в такъв мач ще се издигнеш като футболист, ако не, никой няма да те обвини. За това казвам, че тази среща е много важна както за Спартак, като отбор, така и за всеки един футболист, най-вече младите“, каза пред Varnautre.bg вторият капитан в тима на соколите Венци Маринов.