Зафиров: Срещу Левски ще се реваншираме за неудачите през сезона

Спорт

26-11-2012, 15:51

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Вярвам, че можем да се представим добре срещу „сините“, но първо ме вълнува двубоя с Миньор

 
Наставникът на Черно море Адалберт Зафиров коментира жребия от турнира за Купата на България, който противопостави моряците със Левски. Според Зафиров това е труден съперник, но според него Морето има шансове да го преодолее. "Труден жребий, но аз го приемам. Отдава ни се идеална възможност да завършим полусеона силно, с което да се реваншираме пред феновете за слабите игри до този момент. Вярвам, че можем да се представим добре срещу „сините“, но първо ме вълнува двубоя с Миньор, заяви Зафиров.
Стана ясно още, че Георги Божилов и Стамен Ангелов са подновили занимания днес, като дошлият от Нефтохимик футболист е готов на 100% за игра. Не така седят нещата с Божилов, който все още не е напълно готов от контузията и ще бъде подложен на максимални натоварвания. Все още Жоро е под въпрос за Миньор.
Левият бек Ивелин Янев-Мечката днес се поти във фитнеса ще и ще бъде прегледан от специалист заради разтежението на прасеца. Мечката е бил гласен за титуляр срещу Струмска слава, но е получил болките на последната тренировка.