Мания остава необезпокояван на върха в градското по футзал

Спорт

25-11-2012, 12:17

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Гранд про разгроми Одесос с 8:1

Шампионът на Варна по футзал Черно море Мания остава едноличен лидер в класирането в градското първенство и след изиграването на двубоите от 11-ия кръг. Тимът на Мартин Балулов постигна лесна и очаквана победа с 8:0 над непретенциозния тим на Бултрас. Хеттрик Николай Ненков - Касата, Даниел Димов - 2, мирослав Русев -2 и Димитър Цветанов.

Шампионът на България Гранд про – Коктейлс постигна впечатляваща победа над Одесос-Хидроремонт с 8:1. Цели 4 попадения за „професионалистите“ реализира Йован Станкович. Георги Карагеоргиев вкара два гола, а Димитър Кръстев и Стойчо Попчев реализираха по едно попадение за разгромния резултат.

Отборът на МФК Тича нанесе втора загуба на тима на Спартак от началото на сезона. В среща от 11-ия кръг на градското първенство по футзал Тича взе ценна победа срещу тима на Спартак в 3:2, като освен всичко, отборът, който е единственият в шампионата без треньор, надигра съперника без проблеми. Срещата ще се запомни и с истинската касапница, която бе на терена. За червени картони от МФК Тича бяха изгонени Стоян Танев от МФК Тича и Станислав Желязков от Спартак. Освен червени, двата тима получиха общо 14 жълти картона.

Отборът на МФК МАГ Младост постигна нов успех в първенството по футзал. „Маговете“ надиграха тима на Спартак-2 с 4:2 в среща от 11-ия кръг на градския шампионат на Варна по футзал. Въпреки че отстъпваха в резултата с 1:2 на полувремето, тимът воден от Веско Веселинов успя да направи пълен обрат.

Головете за победителите реализираха Николай Добрев – Джуджето, Тодор Апостолов, Иво Василев – Чайката и Петко Петков. 

Ето и всички резултати от 11-ия кръг:

Май Маркет - Крам Комерс       5:5

МФК МАГ Младост - Спартак-2 4:2

Черно Море – Пикадили 1:5

Феникси - АФК Варна   5:6

МФК Тича - Спартак     3:2

Бултрас - Черно Море-Мания   0:8

Гранд Про – Коктейлс - Одесос - Хидроремонт 8:1

Народно Дело - Почива