Ветераните първи на турнир в Турция

Спорт

25-11-2012, 11:47

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Шефът на полицията награждава българите

Сборният отбор на футболните ветерани на двата варненски клуба Черно море и Спартак (Вн) спечели четиристранен турнир в Турция. В първата среща българите надиграха Петрол офис с 4:1, а на финала се изправиха срещу домакините на Люлебургаз.

Варненци не срещнаха трудности и спечелиха с убедителното 5:1, като три гола в мача вкара Пламен Тимнев. Именно бившият топ-реализатор на Черно море и Левски грабна приза за голмайстор в надпреварата, след като реализира 5 гола в двата мача. Пламен Панайотов пък бе избран за най-добър защитник. Наградите на българите бяха връчени от шефа на полицията в Люлебургас, а на церемонията по награждаването присъства и кметът на града.

Така варненци продължават да нямат загуба от тима на Люлебургас. Очаква се турците ще върнат визитата през март, когато ще се проведе турнирът в памет на Георги Димитров-Червения.

Варненци бяха поканени още през септември, но заради участието си в мачовете от държавното първенство за ветерани отложиха гостуването за по-късно.

Съставът на Варна: Людмил Любенов, Венци Маринов, Пламен Тимнев, Пламен Панайотов, Димитър Трендафилов, Емил Георгиев – Мърдата, Диян Генчев, Тунджай Керемидов Мартин Богомилов, Николай Филипов, Валентин Вълков.