МФК Тича наказа Спартак с 3:2

Победителите са единствения тим в градското първенство без треньор, но това не им пречи да се намират на второ място в класирането

Отборът на МФК Тича нанесе втора загуба на тима на Спартак от началото на сезона. В среща от 11-ия кръг на градското първенство по футзал Тича взе ценна победа срещу тима на Спартак в 3:2, като освен всичко, отборът, който е единственият в шампионата без треньор, надигра съперника без проблеми. Срещата ще се запомни и с истинската касапница, която бе на терена. За червени картони от МФК Тича бяха изгонени Стоян Танев от МФК Тича и Станислав Желязков от Спартак. Освен червени, двата тима получиха общо 14 жълти картона.

Въпреки че поведоха в резултата с 1:0 с гол на Калоян Цветков, Тича обърнаха до 3:1 с голове на Стоян Танев, Дидо Атанасов и Марти Иванов. Силите на Спартак обаче не стигнаха за нищо повече освен намаляване на резултата за крайното 3:2. Много силен мач за победителите направи Севдалин Стайков. Стайков, който е и основен футболист в третодивизионния тим на Черноморец (Балчик), има обаче един недостатък, споделят съотборниците му. „След като се появи на игрището, може да бъде сменен само с полиция“. Това по всяка вероятност се дължи на липсата на треньор.

Така след този кръг тимът на Тича се намира на второ място в класирането с актив от 23 т.