Питбула №1 за месец октомври

ВИДЕО: Георги Гочев бе избран за спортист на варненското спортното училище

Eдна от легендите на съвременните бойни спортове у нас Владо Вълев-Питбула бе избран за пореден път за спортист на месеца във Варна. Той спечели анкета за „Спортист на Варна” за месец октомври. Вълев стана Европейски шампион в Турция на първенството по К1. Втора европейска титла след тази в Азербайджан- 2010 г. в кат. 71 кг.

Ветроходците от варненския клуб Черно море Бриз успяха да спечелят гласовете на варненските спортни журналисти след отличното си представяне на регата „Октомври”. Черно море Бриз стана отбор на месец октомври след спечелените 3 златни, 3 сребърни и 2 бронзови медала на регатата.

Супер талантът ни в мотоциклетизма Георги Гочев от клуб „Крейзи фокс” грабна призът за №1 на варненското спортно училище. Гочев стана първи на Държавното първенство в клас  МХ2 Junior.

В онлайн анкетата „Спортист на Варна” победител стана състезателката по ушу Ани Станева. Тя се завърна с медали в няколко дисциплини от СП по тай чи в Китай.Ани събра 52,75  % от гласовете на участниците в анкетата.