Спряха юноши за Черно море

Атанас Илиев, Бекир Расим, Слави Сталев и Георги Радев не тренират с мъжете

Четиримата юноши старша възраст на Черно море Атанас Илиев, Бекир Расим, Слави Сталев и Георги Радев не тренират с мъжете от началото на седмицата, научи Varnautre.bg. Младите таланти на „моряците“ се готвят с играчите на Тодор Каменов, като това ще продължи най-малко до края на сезона. Причината е, че и четиримата са натрупали голям брой отсъствия от училище и няма как да завършат годината, ако не започнат да посещават занятията в школото. Младежите са втора смяна на училище и не могат да тренират с мъжете, тъй като тренировките на „А“ отбора са следобед.


Директорката на училището, където учат младите футболисти, се е обадила в клуба, като е била категорична, че ако не започнат да посещават часовете, няма как да завършат училище. И четиримата са ученици последна година в СОУ „Найден Геров“.

„Натрупаха се много извинени отсъствия покрай националните отбори и мачовете с Черно море. Знаете, че всеки ученик трябва да има определен брой присъствия в училище за да може да завърши“, обясниха за Varnautre.bg от клуба.

С мъжете продължава да тренира стражът Георги Китанов, за който няма проблеми с училището. По всяка вероятност 17-годишният вратар вече е преминал на индивидуален план на обучение, на какъвто бе и Бекир Расим през миналата година.