Фен на Спартак 1918: Продавайте отбора на тези, които искат да го развиват

Спорт

20-11-2012, 10:45

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

„Сегашните собственици стигнаха тавана на развитието на клуба“, каза фен No 1 на соколите Пепо Боев

Един от най-активните фенове на Спартак 1918 Пепо Боев използва трибуната на Varnautre.bg, за да изрази надеждите си, че сегашните собственици на отбора ще благоволят да го продадат на всяка цена, на тези, които искат да го развиват. Пепо сподели, че с подобно действие от страна на собствениците, ще сбъдне мечтата на половината град Варна.

„Това е мечтата на една голяма част от жителите на Варна. Не просто желание на един фен“, каза привърженикът на соколите, който поясни, че сегашните собственици на клуба са изиграли своята роля като са стабилизирали клуба в "Б" група.

Както вече стана ясно, собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев сподели пред медиите, че има интерес към отбора на Спартак (Вн). Това обнадежди феновете на "соколите", които вече преживяха най-голямото разочарование във футбола - фалита на любимия им Спартак Варна.

„Това, което направиха сегашните собствениците на Спартак, го ценим, но сегашното положение на соколите е тавана им. Затова възможно най-бързо трябва да продадат клуба на хората, които искат да правят футбол в нашия град. Ако не бяха сегашните собственици преди две години "Спартак" можеше изобщо да го няма. Но за да не се изгуби това, което те направиха, сега е момента да продадат клуба на Домусчиев. Не може да се сравнява Варна с Разград и рано или късно Домусчиев ще замени "Лудогорец" със "Спартак" в "А" група. А до тогава ще направи много неща във Варна. По-добре ще е с Домусчиев в "Б" група, от колкото със сегашните собственици. В момента школата на Спартак съществува благодарение на родителите“, сподели още Пепо.