МФК МАГ Младост удари Одесос-Хидроремонт

Гранд Про най-накрая победи

През уикенда се изиграха два кръга от градското първенство по футзал на Варна. В събота двубоите от 9-ия кръг се играха в зала Владислав, а от 10-ия с Двореца на културата и спорта в града. Шампионът на България Гранд Про –Коктейлс отново показа лицето, което всички са свикнали да виждат. „Професионалистите надиграха последователно тимовете на Май Маркет с 9:1 и Крам Комерс с 9:3.

Младият тим на МФК МАГ Младост също записа две победи през уикенда. „Маговете“ успяха да победят Крам Комерс с 9:3 и опитния тим на Одесос-Хидроремонт със 7:3. Впечатляващ дебют за тима воден от Веско Веселинов направи Иван Иванов – Пепелянката, който определено ще вдигна класата в тима на МФК МАГ.

Тимът на Спартак продължава да трупа победи в шампионата, като след тези два кръга се изкачи на трета позиция в първенството, но с два мача по-малко. Недостижим на върха е тима на Черно море Мания, който е с 24 т. от 8 изиграни мача.

Ето и всички резултати от 9-ия и 10-ия кръг:

9 кръг

Народно дело – АФК Варна 2:7

МФК Маг Младост – Крамс Комерс 9:3

Гранд Про – Коктейлс – Май Маркет 9:1

Бултрас – Пикадили 2:8

Черно море – Спартак – 2 0:6 служебно

МФК Тича – Одесос-Хидроремонт 9:3

Феникси – Спартак 0:16

Черно море Мания - почива„

10 кръг

 Пикадили – Феникси 6:1

АФК Варна – Бултрас 5:1

Спартак-2 - МФК Тича 2:4

Крам Комерс - Гранд Про – Коктейлс 3:6

Одесос – Хидроремонт - МФК МАГ Младост 3:7

Май Маркет - Почива

АФК Варна и Одесос – Хидроремонт играят днес ор 19,30 ч. в зала „Конгресна“ в ДКС отложен мач от 3-ия кръг, а Черно море Мания и Народно дело ще премерят сили от 21 ч. Последният мач от 10-ия кръг между отборите на Спартак и Черно море ще се играе в сряда от 19,30 ч.