Букмейкъри: Багата печели ВИП Брадър 2012

Новините

17-11-2012, 09:48

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Само на крачка след водача, според прогнозите на букмейкърите, е Димитър Ковачев – Фънки

Тотоманията, която завладя цяла България е само един от шансовете някой да спечели тази седмица! Реалити форматът ВИП Брадър 2012 предизвика интереса на един от големите международни букмейкъри, който също дава шанс за печалба. След изгонването на бившата плеймейтка Черната Златка и на Камелия – любовта на певицата Люси, напрежението около финала на ВИП Брадър 2012 нараства неимоверно. До края на предаването пространството в къщата ще делят само една жена – Никол и нейните четирима останали съквартиранти Багата, Къци, Фънки и Орлин Павлов.
Интригата продължава, като интересното е, че тя е в известна степен е нетрадиционна, защото в голямата си част е завихрена между мъжете в къщата. Предполага се, че единственото женско присъствие и наслоеното негативно отношение към Къци от страна на част от останалите за финала съквартиранти, ще намерят своето отражение и в предстоящото финално гласуване.
Не случайно доза международен отзвук поднеся шведският букмейкър Унибет, който е един от най-големите в Европа и може да се похвали с над пет и половина милиона потребители. Най-добрите специалисти по залози на компанията са впрегнали сили и са изкарали своите прогнози за изхода от надпреварата.
Според тях най-вероятно реалити форматът ще бъде спечелен от Багата, като коефициентът отреден това да се случи е 1,5. Причината е от една страна компетентното експертно мнение на специалистите от Унибет, а от друга цялостното поведение на Благой Иванов по време на реалити шоуто.
Само на крачка след водача, според прогнозите на букмейкърите, е Димитър Ковачев – Фънки с коефициент 3,5, следван от единствената останала дама от участниците – Никол, за която експертите са определили коефициент 6,5.
На малка разлика след нея се нарежда Къци Вапцаров с коефициент 8, следван от последния от финалната петица – Орлин Павлов, който с отредения му коефициент 10, автоматично става аутсайдер на букмейкърите.
В съботната вечер предстои големият финал на предаването. Феновете на реалити шоуто имат възможност да опитат късмета си и да отгатнат предварително победителя. Не трябва да се забравя и това, че малко след края на ВИП Брадър предстои новият формат на „Големия брат” – Big Brother All Stars, който ще събере под един покрив звезди от различни реалити формати и неизбежно ще донесе изненади и предизвикателства, заради което ще бъде отново следен с интерес дори на международно ниво!