Черно море недостижим в "А" група! По красота

Спорт

16-11-2012, 18:45

Снимка:

Личен архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Зафето: Локото имат слаби страни

Черно море отпътува за Пловдив

Всички се отчитат пред фенка №1 на "моряците"

Очарователната женска публика е най-мощният стимулатор за голови ситуации на всеки футболист. Фенките са чарът на всяка агитка. Е, във варненския Черно море не могат да се оплачат от липса на представителки на нежния пол, които огряват един от най-мрачните стадиони в България. Днес ще ви запознаем с талисмана на феновете на "моряците". Това е Татяна Гочева и с нея започва и завършва всяко организирано пътуване на Националния фенклуб на Черно море. Тя е зодия Скорпион, само на 23 години, но не пропуска мач на любимия си отбор независимо от разстоянието и температурите.

Танчето започва да ходи на мачове на Черно море преди 4 години, тъй като е гадже на един от футболистите. Именно това е и причината да стъпи на стадион „Тича“ във Варна, въпреки че и преди това е ходила на футболни мачове, най-вече на юношески. На всички дами, които са имали връзка с професионален футболист им е известно, на какво внимание от страна на нежния пол са подложени те. Някои удържат на изкушението, но не всички. Така е станало и в конкретния случай. Футболистчето залитнало, Танчето го хванало. Тя обаче не желае да разкрие името му, "за да не му правя реклама", както се изрази самата тя, но сподели, че след раздялата с него е пламнала и любовта й към Черно море. Оттогава не пропуска мач на "моряците" и е един от най-върлите фенове на тима. В момента тя е символът на агитката на Черно море.

Гочева е и единственият фен, пред когото футболистите се спират и дават обяснение за слабата си игра в даден мач. Любимите й футболисти са Росен Колев, Миро Манолов и Георги Илиев. А любимият й мач е историческата победа над Левски с 3:1 на Тича. „Никога няма да забравя този мач. Преди срещата паркирах автомобила в близост до входа за фенове на гости. Излязох из между блоковете и попаднах точно при феновете на Левски. Бях с фланелка на Адемар, а те ме гледаха и не можеха да вземат решение какво правя аз там“, спомня си Танчето. „На следващия мач с Левски във Варна пак ще съм с тази фланелка“, сподели чаровницата.

Красавицата работи като сестра при известен варненски зъболекар. „Той също е фен на Черно море, а за това „вината“ е моя“. Зеленооката чаровница разкри, че дори след употреба на алкохол, клубните й пристрастия си остават същите, за разлика от очите й, които ставали мътно сини.