Зеленоок талисман носи късмет на Черно море

Чаровницата Любомира не пропуска мач на "Тича", откакто се помни

Футболистите на Черно море имат неустоим зеленоок повод за завист от страна на колегите им от всички клубове не само в "А", но и в останалите групи, разкри Varnautre.bg.

Въпросният "повод" се казва Любомира Николаева и не пропуска мач на любимците си, "откакто се помни". В студ и пек брюнетката е вярна на отбора и е на трибуните на стадион "Тича", за да го подкрепи с цялата любов, на която е способна. Тя е по-вярна на любимия си Черно море от всички онези фенове, които са готови да обявят война на всеки треньор само, защото не им е симпатичен.

Чаровницата е израснала на трибуните на "Тича", благодарение на... баба си. Достолепната госпожа е в основата на любовта на нейната красива внучка към Черно море и й я предава по наследство. Баба Боги работи от дълги години на стадиона и още от бебе води внучката със себе си. Така Любомира израства на трибуните на "Тича", където не пропуска тренировка и мач на футболистите от Черно море. Постепенно става истински запалянко на варненския отбор. Страстта към футбола не й пречи да се образова и в момента красавицата е последна година студентка в Медицинския университет в града, специалност "Здравен мениджмънт".

"Откакто се помня, ходя на мачовете на Черно море", разказва специално за Varnautre.bg. зеленооката хубавица. "Беше толкова отдавна! За първи път стъпих на стадион "Юрий Гагарин". Дори не помня кой мач гледах".

В последните години Любомира не пропуска домакински сблъсък на Черно море и се радва и страда при победите и загубите заедно с футболистите. Сега зеленооката фенка очаква с нетърпение гостуването на "морето" в Пловдив. Мачът под Тепетата ще бъде тежък за любимците й, които нямат успех над Локомотив (Пловдив) в историята си.

"Време е да променим нещата и да сложим край на черната серия! Сигурна съм, че моите любимци ще запишат първата си победа над Локомотив в Пловдив точно този уикенд", категорична е госпожица Николаева.