Завъртяха машината за пари “Бербатов”

Спорт

13-11-2012, 05:35

Снимка:

в-к "Стандарт"

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Любов към спорт – има такова нещо!

Най-интересното от вестник "Стандарт" на 13 ноември

Само шапка може да свалим на хората във "Фулъм", които се възползваха светкавично от двата гола на Бербатов при равенството 3:3 с "Арсенал"! Мачът свърши около 18,50 ч българско време. 10 минути по-късно сайтът на "котиджърс" пусна специална оферта. Всеки фен може да си поръча реплика на оригиналната фланелка на любимия тим, като името на Бербатов ще бъде напечатено върху гърба й абсолютно безплатно! Феновете на "Фулъм" могат да избират между 7 екипа на българина. Домакинският с дълъг ръкав, същият бял, но с къс ръкав, оранжевият за гостуване и третият (черен) струват по 49,99 паунда. Детският бял с дълъг ръкав върви срещу 34,99 паунда. Титулярният с къс и черният за хлапета са най-евтини - "само" по 29,99 паунда. От търговския отдел подчертават, че офертата е посветена на невероятната игра на българина срещу "топчиите". Серията е лимитирана, предупреждават от "Крейвън Котидж".
Не е трудно да се изчисли, че от клуба ще приберат добри пари. Присъствали на домакинските мачове на "Фулъм" са категорични, че най-често срещаните екипи по трибуните са именно тези с името на българина.
За пореден път доволен от сделката с Димитър Бербатов ръце потриваше мениджърът Мартин Йол. Въпреки че "Фулъм" не успя да задържи преднината си, двамата мениджъри се скъсаха да хвалят българина. "Беше невероятно да гледам Митко да играе толкова добре. През второто полувреме смятам, че играхме фантастично", каза Йол. "Бербатов определено е нашият специалист по дузпи. Днес той отново бе хладнокръвен. Той е много качествен играч, доказа, че все още може да играе във всеки един от топклубовете на света. Все пак години наред Бербатов беше водещ голмайстор във Висшата лига, вкарваше, дори когато не беше редовно на терена", добави мениджърът на "котиджърс". "Руис пък може би направи най-добрия си мач за "Фулъм". Жалко, че не победихме 5:3. Контрите ни бяха страхотни, но пък допуснахме ужасни голове, беше неприятно да ги гледам", добави холандецът.
Арсен Венгер също похвали Бербатов. "Димитър изигра много добър мач днес. Въпреки че в последната година не се появяваше често, той доказа, че все още е силен футболист", добави Венгер. "Ние обаче си имахме Жиру", каза още мениджърът на "Арсенал". "Не виня Артета за изпуснатата дузпа. Просто ни се събраха серия тежки мачове напоследък и умората пролича през второто полувреме."