Кмет ще троши ръцете на крадци

Новините

12-11-2012, 06:22

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Ангел Исаев бесен от набези на роми

Кметът на варненското село Рудник Ангел Исаев се закани да потроши ръцете и краката на всеки, който посмее да открадне в управляването от него населено място. Той събрал местните бабаити, които били около десетина души, и в прав текст им казал, че ще ги осакати на място, ако ги хване да крадат, съобщава сайтът besove.com.

Исаев се решил на Крумовото правораздаване, тъй като бил бесен на ромските набези, които оставяли селото без ток. Освен това се събрали и множество жалби от хората, които не издържали на постоянните обири в района.

Кметът вече има опит в залавянето на престъпници, тъй като заедно със своя колега от село Черно море Любомир Събев спретнаха преди няколко месеца отряди, които са заловили апашите Александър Узунов и Коста Митев. Двамата мъже редовно задигали селските жици и обричали на тъмни нощи живеещите там. Благодарение на кметската задруга кражбите в селата секнали, но ромските набези се насочили към съседното село Брястовец.

Исаев недоумява защо срещу двамата задържани роми все още няма повдигнато обвинение от прокуратурата. Именно поради тази причина предупредил всички да си „опичат акъла”, за да не им припомни строгите наказания в Крумова България, които много често свършвали с фатален край за провинилите се.