След ЯЕЦ може да гласуваме и за колите в Морската

Мисия Варна

06-11-2012, 23:47

Снимка:

Impact Press Group/архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"За" и "против" паркинг в Морската протестират едни срещу други

Кметът иска референдум за бъдещето на парка

Референдум да реши да има или не коли в Морската градина. Това иска кметът на Варна Кирил Йорданов след като за пореден път забрани влизането на коли в парка. На това пък собственици на заведения и техни служители отговориха с верижен протест срещу "зелената мафия" и в защита на работните си места.

 

"Морската градина е такова място, че който и каквото решение да вземе, то винаги е оспоримо, то винаги е недостатъчно приемливо за всички”, заяви днес Йорданов.

В 11 часа в сряда Кирил Йорданов ще събере в зала "Варна" на общината собствениците на заведения в Морската градина и екоактивисти. Да чуят "всички мнения, едните и другите" на срещата ще дойдат и главният архитект на Варна, председателят на Общинския съвет, шефове на комисии.

 

"Битката за Варна започна", призоваха в специално създадена за случая страница във Фейсбук нарочените за зелена мафия активисти. В описанието й те пишат: "Утре, в 11 часа кметът на Варна ще се опита да върне автомобилите по алеите на Морската Градина. Само масово гражданско присъствие може да спаси градината! Ако искаш да спазваш законите, и да се разхождаш спокойно в парк в България, те наричат "зелен терорист" който е "озлобен" и "яде работни места". Време е да кажем не! Законът е за всички! Престанете с безобразията веднъж завинаги! Мястото е Зала Варна, Община Варна, 11 ч на 7 ноември 2012. След срещата, гражданите ще отидат в Морската Градина да звънят на 112, за отстраняване на нелегално паркираните автомобили. Печатайте листовка да връчите на кметската администрация, текста тук".