Феновете на Черно море искат оставката на Зафиров

Ако Зафиров има малко мъжество, достойнство и чест, да си ходи, казаха от фенклуба на Черно море

Феновете на Черно море са скандирали „Оставка“ по време на мача на моряците с Литекс завършил с разгромното 4:1 за ловчанлии. След края на срещата ултрасите на варненския клуб се свързаха със SPORTLINE.BG и коментираха бездушната игра на своите футболисти. Според феновете виновник за тази позорна загуба е треньорът Адалберт Зафиров, който вече се е сдобил с нов прякор сред привържениците. Освен, че го подканваха да се маха, феновете викаха на Зафиров „Секретарка“.

„Ние си мислихме, че с Генов бяхме стигнали дъното, ама явно Зафиров ще дълбае още. Ако има малко мъжество, достойнство и чест, да си ходи. Да не се връща във Варна. През цялото второ полувреме скандирахме „Оставка“. Не го искаме на Тича, той ще съсипе отбора“, коментираха бесни феновете на Черно море, по път за Варна.

„Знаете ли какво направи Стамен Ангелов секунди след като се появи в игра!? Изпълни тъч, а съдията свири обратен. Той не може тъчове да изпълнява, ние сме го взели да играе. Дечев пък по време на игра се обърна към феновете и с думите – „Мълчете бе“. Единствено Сашо Александров се държа мъжки. След като няколко момчета го попитаха кога в Черно море ще разберат, че най-полезен е на бека, той отговори – „ Не определям аз състава“, след което сподели, че съжалява за загубата".