Mания продължава да е непобедим в градското по футзал

Шампионът на Варна Черно море - Мания продължава да трупа победи в градското първенство по футзал на Варна. В среща от 7-ия кръг на първенството тимът на Мартин Балулов победи с 4:2 Пикадили. По този начин ”маниаците” остават лидери в класирането с пълен актив от точки. Головете за победителите реализираха Мирослав Русев, Влади Гочев, Даниел Димов, а едно от попаденията стана след автогол.

Отборите на МФК Тича и Май Маркет направиха зрелищно 5:5 като и двата тима показаха, че заслужават да са в осмицата след края на първия полусезон. 4 гола за магазинерите реализира Васил Иванов, а петия вкара Иван Георгиев. За тима на Тича 2 гола реализира Севдалин Стайков, а по един добавиха Марти Иванов, Диян Атанасов, Стоян Павлов.

В друг мач от този кръг тимът на Спартак -2 не срещна трудности  срещу аутсайдера в групата Бултрас и го победи с 8:3. Хеттрик за Спартак записаха Стоян Костов и Юнан Хамдим, а по едно попадение реализираха Петър Средков и Златин Жеков.

Черно море пък победи очаквано Крам Комерс. „Моряците“ се наложиха с 4:0, а по два гола реализираха Михаил Михалев и Генади Луго.

Одесос също не срещна трудности с Феникси и победи с 4:0. Тимът воден от Виктор Викторов тотално надигра съперника, но реализира само една малка част от създадените положения. Два гола за одесосци вкара Илиян Димов, а Атанас Атанасов и Ивайло Борисов вкараха по един.

Един от младите тимове в градското първенство по футзал МФК МАГ Младост записа втора победа в шампионата. Тя дойде срещу шампионa на България Гранд Про Коктейлс в среща от седмия кръг на градското първенство по футзал Варна. Младият тим воден от Веско Веселинов спечели с 11:6 срещу много по-опитния отбор на Димитър Пантев. Любопитното е, че треньорите на двата тима изтърпяваха наказания заради червени картони и наблюдаваха срещата от трибуните в зала Владислав. Въпреки това Веско не спря да прави смени в тима на „маговете“ провиквайки се от публиката. Хеттрик за победителите реализира Тошко Апостолов, а Николай Добрев – Джуджето и Петко Петков се разписаха на два пъти. По едно попадение за двуцифрения резултат добавиха Данчо Пенев, Константин Илчев, Веско Русев и Иво Василев – Чайката, който бе от най-дейните на терена.

Тимът на Спартак спечели служебно срещу Народно дело с 6:0, тъй като вестникарите не се явиха на срещата. При второ неявяване има вероятност отборът да бъде изхвърлен от първенството, казаха от ЗС на БФС- Варна.

В отложен мач от първия кръг от първенството Пикадили победи Крам Комерс с 5:4. Срещата, която се игра днес бе изпълнена с много обрати. Крам Комерс поведоха първи в резултата, но допуснаха изравняване. През втората част отново поведоха в резултата с 3:2, но след като изпуснаха много положения, тимът на Пикадили успя да вкара цели 3 гола и направи пълен обрат за 5:3. До края на мача с Крам Комерс успяха да върнат само едно попадение за крайното 5:4. По 2 гола за победителите вкараха Никола Колев и Цветомир Димитров, а един гол реализира неостаряващият Марин Димитров- Бай Марин.