Левски продължава да мачка

Сините с 4:0 срещу ФК „Г“ в градското по футзал на София

Миналогодишният шампион на столицата Левски София Запад продължава с победите в градското първенство по футзал в София. „Сините“, водени от Иво Николов, не срещнаха проблеми срещу тима на ФК „Г“ и го победиха с 4:0 в среща от 5-ия кръг на първенството. Хеттрик за победителите реализираха Христо Костов, а едно попадение добави Антони Иванов. Наставникът на Левски Иво Иванов, сподели пред Varnautre.bg, че Костов е играч с голямо бъдеще във футзала. „Това момче никога не е играло футзал, но след един мач мога да кажа, че е родено да играе този атрактивен спорт“, коментира Иванов. След тази среща Левски са на трета позиция, с 9 точки от 4 изиграни мача и с голова разлика 13:9.

В най-резултатния мач в 5-ия кръг на първенството Електрисити разгромиха Лозенец Юнайтед с 12:3 и се нареждат на втора позиция в класирането.

В последният мач от кръга Академика УНСС успя да вземе победа с 2:0 над Лъвчета.Головете за лидера в класирането, който е с пълен актив от 15 т. и страхотна голова разлика 32:5, реализираха Васил Мавринов и Цветан Димитров.

Тимът на Унекс почива.

В следващият кръг, Левски излиза срещу Лъвчета в понеделник (5 ноември), в четвъртък (8 ноември) Ф.К Електриксити ще се доказва срещу Ф.К. “ Г “, а ден по-късно Унекс и Лозенец Юнайтед ще премерят сили в дербито на опашкарите. Всички срещи се играят от 20 ч. в зала Челопечене.