Джей Ло: Водя децата си в София

Варна Лайф

02-11-2012, 05:34

Снимка:

в-к "Стандарт"

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дженифър Лопес с мега концерт в София

Най-доброто от вестник "Стандарт" за 2-ри ноември

Ако си мислите, че суперзвезда като Дженифър Лопес има всичко, което си поиска, жестоко се лъжете. Самата тя го признава в ексклузивно интервю за "Стандарт", осъществено с помощта на организаторите от "Симфоникс ентъртеймънт". Джей Ло пристига с грандиозното си шоу на 18 ноември в зала "Арена Армеец", а билети почти не останаха. 

 Здравейте, г-жо Лопес, как беше шоуто ви в Мюнхен?
- Беше страхотно, публиката беше изключителна. Но съм много развълнувана и от предстоящия ми концерт в София. Никога не съм била в България.
- Трябваше да дойдете преди няколко години, но нещо не се получи. 
- Разминахме се тогава. 
- Световното ви турне започна през юни. Как минаха концертите ви до момента?
- Минахме през Южна Америка, после с Енрике Иглесиас бяхме в Щатите цяло лято, а сега сме в Европа от септември. Прекрасно е, наистина велико преживяване.
- Вече три месеца обикаляте, не се ли изморявате?
- Разбира се, че се изморявам. След концерт, особено когато са един след друг, винаги имам нужда от много добър сън. Но съм заобиколена от приятели, от хора, които ме обичат и ги е грижа за това как се чувствам. Децата ми са винаги с мен. Така че успявам да се заредя и да дам всичко от себе си за всяко страхотно шоу. 
- Какво да очакваме в София?
- Ще чуете всичките ми хитове през годините - от If you have my love до On the floor и Dance again. Опитала съм да подбера най-доброто, което хората наистина искат да слушат и да съпреживяват.
- Българите обичат музиката от 90-те. Вашата On the floor, кавър на Lambada, направи истински "бум" у нас. Мислите ли да направите в нова версия парчета от края на миналия век?
- Не. Но не знаех, че хитовете ми от 90-те са толкова популярни в България. Песни като Snap и I got the power бяха наистина добри.
- If you have my love и My love don't cost a think носят много страст и любов. Tе посветени ли са на нещо или на някого?
- Да, разбира се. Всички песни са тясно свързани с живота ми, с емоциите - моите или на хората край мен. Това кара публиката да почувства истински нещата, които правя.
- Колко струва любовта?
- Тя няма цена. 
- Какво ви отне световната слава?
- Животът ти неминуемо се променя. Но не съжалявам за това, което славата ми е отнела, защото гледам на всичко от положителната страна. Винаги се вглеждам в това какво съм спечелила, а не какво съм загубила. Популярността има плюсове и минуси, но въпреки всичко се чувствам родена под щастлива звезда. 
- Ако имате възможност да се върнете назад в годините, когато все още не са ви разпознавали по улиците, какво бихте направили?
- Щях да се разхождам безгрижно - сама и без никаква работа. 
- Ако не бяхте станала певица или актриса, каква би била професията ви?
- О, не знам. Нещо творческо. Обичам креативните професии.
- Например пиар или мениджър на някой друг артист. 
- О, в това щях наистина да съм добра.