Юношите на Станислав Стоянов отпаднаха от ЦСКА

Спорт

01-11-2012, 19:30

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Моряците загубиха в столицата с 0:3

Юношите на Черно море родени 1995 г. отпаднаха от турнира за Купата на БФС, след загуба с 0:3 в София от ЦСКА. Срещата се игра на изкуствен терен на стадион "Академик" в столицата.

През първата част моряците удариха греда. Но малко след това ЦСКА поведе в резултата. Голът стана след колективна грешка в отбрана. След центриране от ляво, оставен непокрит футболист в наказателното поле на Черно море  стреля от воле и нападател на армейците довкара топката във вратата на варенци.

През второто полувреме в 55-ата минута червен картон получи Васил Иванов. А малко след това, след центриране от статично положение, футболист на ЦСКА реализира с глава втори гол в мача. Петко Цанков пък от тима на Черно море си отбеляза автогол за крайното 0:3.

„Като цяло не играхме така, както аз исках. Този картон, който бе малко пресилен, реши мача. Първото полувреме бе равностойно, въпреки че след края му губехме с 0:1. Не съм доволен от играта. Но това е футболът. Момчетата са свикнали да бият без проблем в зоналната група и сега им е малко тежко. Но има и такива мачове, гледаме напред и продължаваме да работим“, каза за Varnautre.bg легендата на Черно море Станислав Стоянов.