Ветераните на Черно море отпаднаха от шампионата след разгром в Бургас

Спорт

31-10-2012, 17:04

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Моряците загубиха с 2:5

Ветераните на Черно море загубиха и втората си среща от ½- финалната среща от първенството за бивши футболисти от тима на Мастер, който се игра пред повече от 200 зрители на Кампуса край Сарафово. След загубата с 0:2 във Варна, днес моряците отстъпиха с 2:5 в Бургас и по този начин с общ резултат 2:7 отпаднаха от надпреварата. Головете за тима воден от Тодор Марев реализираха Пламен Тимнев и Тошко Каменов от дузпа, а точни за домакините бяха Антон Спасов, Даниел Моралес,  Марин Орачев, Диян Петков и Милен Георгиев.

Срещата започна много зле за варненци, които допуснаха гол още в първата минута на двубоя, в 15-ата Пламен Тимнев успя да изравни с много красив прехвърлящ удар. След като получи топката пред наказателното поле видя, че вратарят на домакините е излязъл напред и с много техничен удар го прехвърли, като топката се удари в горната греда два пъти преди да премине голлинията. До края на полувремето домакините успяха да направят резултата 3:1, като вторият гол бе от дузпа. Милен Георгиев бе повален в наказателното поле, а Малин Орачев реализира наказателния удар.

През втората част варненци получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар, след като Диян Генчев бе повален в наказателното поле, а Тошко Каменов превърна дузпата в гол. Варненци пропуснаха няколко чисти положения пред вратата на бургазлии, като в длъжник за моряците се превърна Тодор Каменов. Домакините от Мастер обаче реализираха още два гола и така си осигуриха място на финала, който е на 7 ноември, където ще срещнат тима на Витоша Бистрица.

Мястото на финалния двубой ще бъде определено до края на седмицата от БФС. 

 

Съставът на Черно море: Неделчо Добрев, Митко Пантев, Пламен Панайотов, Марин Колев, Милен Петков, Емо Бояджиев, Юли Нейчев, Диян Атанасов, Кольо Филипов, Пламен Тимнев и Тошко Каменов

Резерви: Диян Генчев, Светослав Филев, Валентин Вълков, Тунджай Керемидов, Краси Радев.