Черно море със срамно равенство срещу аматьори

Спорт

31-10-2012, 16:52

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Ивайло Борисов

Всичко от Автора

Моряците завършиха 0:0 със Струмска слава в Радомир

Отборът на Черно море не успя да победи тима на Струмска слава в Радомир, в първа среща от турнира за Купата на България. Моряците създадоха няколко добри ситуации за гол но не успяха да ги реализират. Реваншът е в края на другия месец на Тича.

Срещата започна силно за ентусиазираните домакини, които бяха решили да се доказват срещу много по-стойностния тим на Черно море. В 12-тата минута Камен Ангелов стреля от воле, но ударът му попадна в страни от вратата. Само 2 минути по-късно Зюмбюлев също стреля по посока на вратата на варненци, но Пламен Колев се намеси подобаващо и спаси. В 21-вата минута Иванов се измъкна от защитата на варненци, но Мартин Дечев с респектиращ шпагат предотврати опастността.. Веднага след бразилецът Еденилсон успя да вкара топката в мрежата на домакините, но голът бе отменен заради засада.  В 37-ата минута Миро Манолов имаше шанс да реализира, но ударът му с глава срещна тялото на защитник.  До края на полувремето Божилов пробва на два пъти удари от воле но не намери очертанията на вратата.

През втората част Китанов пробва удар по диагонала, но стражът Василев парира удара му. Малко след това домакините можеха да си отбележат автогол, след като Петков се опита да играе с глава. Две минути по-късно Миро Манолов излезе сам срещу вратаря, но ударът му срещна тялото на стража на домакините. Последваха силни минути на Черно море, като след центриране от корнер Живко Атанасов игра с глава, но топката попадна право в ръцете на вратаря. 

Съставът на Черно море: Пламен Колев, Мартин Дечев, Росен Колев, Живко Атанасов, Ивелин Янев, Симеон Симеонов, Еденилсон, Илиян Капитанов, Стамен Ангелов, Георги Божилов, Мирослав Манолов.

резерви:  Георги Китанов, Християн Попов, Слави Сталев, Сашо Александров, Детелин Димитров, Атанас Илиев, Ермес Паломино.

 

Струмска слава: Василев,  Ашимов, Николов, Петков, Спахиев, Гълъбов, Митов, Йорданов, Славчев, Величков, Зюмбюлев

Градски стадион "Радомир", 3500 зрители