Черно море излиза срещу Мастер на изкуствена трева

Стънката и Вальо Станчев аут за реванша с бургазлии

 

Ветераните на Черно море ще отпътуват днес за Бургас, където ще се изиграят втората среща от ½ - финалите на държавното първенство за бивши футболисти с тима на Мастер. След първия двубои във Варна бургаският тим има аванс от 2 гола. С тима на „моряците“ няма да пътуват Станислав Стоянов, Валентин Станчев, Диян Генчев и Стефан Дончев. Стънката има мач за Купата на БФС с юношите родени 1995 г. срещу ЦСКА, Станчев пък е ангажиран с Ботев Враца, който днес приема тима на Нефтохимик на стадион "Христо Ботев" във Враца. Дончев и Генчев са ангажирани по лични причини.

В тима на Мастер пък се завръща Радостин Кишишев. Кишишев пропусна по­следните срещи на съотборниците си заради лечението на съпругата си Красимира, която почина от рак на 19 октомври.

Бургазлии са фаворити за класиране на финала, където вероятно ще играят с Витоша (Бистрица). Тимът на премиера Бойко Борисов има аванс от чи­сти три гола срещу Манастирище, като реван­шът е утре.

Мачът с Мастер ще се играе на кампуса край летището в Сарафово от 15 часа вместо на стадион „Лазур". Промяната е заради проливните дъждове в Бургас през последните 24 часа.