Добро УтрЕ х 3!

Днес VarnaUtre.bg навършва 3 години

ВарнаУтре.бг днес има рожден ден. Всъщност рожденият ден е съвсем скромен - едва трети. При това е чааак довечера - някъде към 20.30 часа, когато в онази кризисна есен на 2009-та ретроградният Меркурий ни отпусна 10 минути (10 минути от 3-4 мракобесни за нови начинания месеци) и ние... потеглихме.

И така: 3 години все на път - между изкушението да скандализираме, за да сме многолюдно четени, и убеждението, че да си обективен, прям и полезен е по-важно отколкото да се харесаш на всички. 3 години, в които, не крием, плакахме и се смяхме. Люляхме се между надеждата и отчаянието. Разделихме се с приятели. Намерихме нови. Събрахме скъпи спомени.

Благодарим на колегите от Аlternative media group, че повярваха в нашата идея и ни дариха с много "братчета и сестричета": bulgaria.utre.bg, sofia.utre.bg, plovdiv.utre.bg, burgas.utre.bg.

Благодарим и на приятелите от DEPOiLab, които предпразнично завършиха новия дизайн на сайта.

Благодарим на нашите читатели-репортери, че всеки ден ни радват с най-ценния за всеки журналист дар - новини, кога тъжни, кога весели!

Започваме празника в нощта на Вси светии (спокойно, няма да яхаме метлите в нетрезво състояние) и, както повелява редакционната традиция, ще приключим в ранни зори, за да ви събудим с Добро УтрЕ в утрото на Народните будители!

 

А ето как изглеждаше ВарнаУтре.бг в началото - уебсайт, създаден от вестникари :)