Започват ученически игри 2012/2013

Мисия Варна

19-10-2012, 17:54

Снимка:

АРХИВ © IMPACT PRESS GROUP

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Първата среща от футболния турнир, в който традиционно има най-много участници, е между отборите на III ПМГ и ВТГ "Г. Раковски” във възрастовата група VІІІ – Х клас

Ученически игри 2012/2013 година започват в събота. Паралелно стартират състезанията по футбол, баскетбол и волейбол.

Домакин на тазгодишния турнир по волейбол за ученици от VІІІ – Х и ХІ - ХІІ клас ще е новооткритата многофункционалната спортна зала в Първа езикова гимназия. Първата среща, заложена в програмата за утре е между отборите на МГ ”Д-р Петър Берон” и ПГТМД от 9.00 часа. Програмата за почивните дни продължава със срещите от тази възраст. Призовата тройка ще бъде наградена в неделя от 17.00 часа.

Волейболът за малките ученици от V – VІІ клас стартира в същия час и в НГХНИ "К. Преславски" с мач между отборите на ОУ "З.Стоянов" и ОУ "Й. Йовков".
Двубоите от баскетболния турнир ще се проведе в зала „Локомотив” и стартират с мача между III ПМГ и I ЕГ за девойки VІІІ – Х клас. Срещи от тази възрастова група ще се играят през целия ден.

Първата среща от футболния турнир, в който традиционно има най-много участници, е между отборите на III ПМГ и ВТГ "Г. Раковски" във възрастовата група VІІІ – Х клас. Тя ще започне от 9.00 часа, а от 13.30 стартират два двубоя при големите ученици от ХІ - ХІІ клас между НУИ "Добри Христов” и СОУ "Климент Охридски". В неделния ден футболът продължава с мачовете на малките футболисти от V – VІІ клас, като първата среща ще започне в 9.00 часа. Мачовете през почивните дни ще се играят на футболния терен на Технически университет.