Симеон Христов: Тази титла е плод на любовта на момчетата към плажния футбол

Спорт

04-09-2012, 16:50

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Трудът, който хвърлиха играчите преди последния месец, си заслужаваше и както 
се видя на финалите превъзхождахме всички отбори с класа

Наставникът на Одесос-Хидроремонт Симеон Христов остана изключително доволен от постигнатата трета титла на тима в плажния футбол.

Монката бе категоричен, че тя е плод на голямата любов на момчетата към този атрактивен спорт и трудът, който играчите са положили през целия сезон.

"Изключително съм щастлив от постигнатото, страшно удовлетворен и много благодарен на момчетата за този трети шампионски приз. Не искам да давам спортно-технически оценки, защото всеки си има право на мнение. Много съм удовлетворен от факта, че този състав за поредна година е No 1. Нещо, за което всеки един се бори и труди страшно много. Момчетата тренират от април. Определено мятам, че са единствените, които играят качествен плажен футбол. Трудът, който хвърлиха преди последния месец си заслужаваше и както се видя на финалите превъзхождахме всички отбори с класа. Всичко в момчета обичат тази атрактивна игра и титлите, които печелят са плот именно на тази любов", каза треньорът на Одесос-Хидроремонт Симеон Христов.