Паломино: Съжалявам за червения картон, но мисля, че не беше правилен

Спорт

16-08-2012, 14:45

Снимка:

ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Мачът с Етър ще е труден, но ние сме добър отбор и можем да победим, каза още Пантерата

Венецуелският нападател на Черно море Ермес Паломино сподели пред ВарнаУтре.бг,

че съжалява за получения червен картон, който бе и основната причина за загубата с 0:3 от Лудогорец. Пантерата обаче обясни, че според него показаният му втори жълт картон от рефера Георги Кабаков е бил доста пресилен.

„Сжалявам, че оставих Черно море с човек по-малко, но това вече не е толкова важно. Сега е нужно спокойствие, няма нужда да говорим вече за тази ситуация от предишния мач. Трябва да се концентрираме върху предстоящия двубой, който определено ще е труден. Ние сме добър отбор и можем да победим“, каза венецуелецът, който бе наказан от Дисциплината комисия към БФС с лишаване от състезателни права за една среща и парична санкция в размер на 400 лв. От Черно море пък решиха Паломино сам да си плати глобата, което ще е санкцията от клуба.

„Мисля, че в двубоя с Етър няма да се усети липсата ми, тъй като в отбора има много добри футболисти, които ще играят на добро ниво. Моето желание е да помагам на Черно море да следва целите си, които са поставени от ръководството“, завърши Пантерата.