Пуснаха бияча с винкела от ареста

Мисия Варна

07-07-2012, 14:40

Снимка:

© ВАРНАУТРЕ.БГ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Нападението било дребно хулиганство. Близки на пострадалата обаче контрират, че това е опит за убийство

Митко от Тополи, който вчера преби жена с метален винкел, е бил освобеден от ареста, научи ВарнаУтре.бг.

Компетентните власти са преценили, че в случая става въпрос за дребно хулиганство. Припомняме, че 38-годишният мъж причака и нападна с винкел 39-годишната варненка Милена, на паркинга срещу Военноморския музей вчера.

Жената беше спасена от жестоко пребиване благодарение на бързата намеса на охранителя от паркинга Ясен Йорданов. След това и други свидетели на инцидента помогнаха за обезоръжаването на бияча.

Пострадалата Милена има наранявания на лявата ръка, с която се е предпазвала от ударите с винкела. Жената е финансов директор в един от офисите на варненския предприемач Венцислав Дорелов. Според нейни близки в случая не може и дума да става за дребно хулиганство.

Те са категорични, че това е опит за убийство, тъй като нападателят е замахвал многократно с винкела към главата на Милена. Разминало й се, защото първо се предпазила с ръка и охранителят се притекъл на помощ много бързо.

Според версията на бияча, Милена щяла да го сгази с колата си по-рано. Той я напсувал, а тя му показала среден пръст. За това я причакал на паркинга. Охранителите там обаче разказаха, че са го виждали да се върти наоколо в продължение на пет дни.

Правел снимки с мобилния си телефон и разпитвал за работното време на близката нотариална кантора. Според тях той е причаквал да нападне и обере някой клиент на нотариуса.